לבשל מהלב ולהגיש ארוחות
לאנשים שאת אוהבת
שיגרמו לכולם להגיד וואו!

50% הנחה קוד קופון: shir

ימים
שעות
דקות
שניות

יש בך את זה. תמיד היה.

האהבה לאוכל, לאירוח, לרגעים של יחד
רק חיפשת דרך להביא את זה לידי ביטוי.
אולי את מבשלת כבר שנים, אולי רק מתחילה.
אבל עמוק בפנים את יודעת: את רוצה לבשל מהלב,לשדרג את מה שאת עושה
ולתת לאנשים שלך חוויה שהם לא ישכחו.
אם זה מדבר אלייך ההדרכה הזאת נבנתה בדיוק בשבילך.
היא לא רק תלמד אותך לבשל היא תחבר אותך למה שכבר קיים אצלך בפנים.

לפעמים כל מה שצריך זו הזדמנות קטנה ומדויקת

יכול להיות שאת שואלת את עצמך:

מה אם אני לא אצליח?
מה אם לא ייצא לי כמו בתמונות?
ומה אם שוב אתבאס שוויתרתי לעצמי?

אז תני לי להגיד לך משהו קטן
הבישול כבר נמצא בך.
אני כאן רק כדי לעזור לך להוציא אותו החוצה בדרך פשוטה, חמה, ונעימה.

אם את אוהבת אוכל טוב,
אם את רוצה לפנק ולהנות מזה
אם את רוצה להרגיש ביטחון במטבח
ההזדמנות הזאת היא בשבילך.

מתאים לכל הרמות

23 סרטונים

רגע לפני שנמשיך נעים מאוד 💜

‎אם עוד לא הספקנו להכיר, ‎

היי, אני שיר צ'יפ אשכנזי

מצטיינת קורס קולינריה מקצועית,
וטיקטוקרית השנה בטקס הנבחרים של ישראל בידור.
אבל הרבה לפני כל זה אני פשוט שיר, שאוהבת לבשל מהלב.
כבר שנים שאני יוצרת מתכונים, מצלמת, משתפת, ומנהלת קהילה מדהימה של יותר מ־מ350,000 עוקבים בפייסבוק, באינסטגרם, בטיקטוק וביוטיוב כולם אוהבי אוכל כמוני וכמוך.
הוזמנתי להתארח בתוכניות טלוויזיה כמו קשת 12, רשת 13, כאן 11, ערוץ 14, ערוץ 24 ועוד,
השתתפתי בפודקאסטים, תוכניות רדיו ותוכניות בישול
אבל מה שהכי מרגש אותי זה לראות אנשים במטבח, מבשלים בביטחון, באהבה, וברוגע ומבינים שהם פשוט יכולים.
וזה בדיוק מה שאני כאן כדי להעביר לך

הזדמנות להיות באור הזרקורים

תדמייני שאת מארחת בארוחה שבאה לך בטבעיות,
בלי להישבר מהכנות, בלי לרוץ בין מתכונים,
בלי להוציא אלפי שקלים על מצרכים
ובלי הלחץ הזה שדופק שנייה לפני שהאורחים מגיעים.
פשוט לבשל עם סדר, אהבה, ותוצאה שכולם זוכרים.

שתגרום לכם להגיד וואו!

לראשונה בישראל - וגם בעולם!

אני נרגשת להציג בפניכם את ההדרכה הדיגיטלית המקיפה ביותר לארוחות שישי, חג, ערב.

שתגרום לכם להגיד וואו!

בעזרת ההדרכה ניתן להכין עשרות ארוחות עם מתכונים שונים ומגוונים

הנה טעימה קטנה ממה שמחכה לך בפנים:

פרק 1: הטעמים שפותחים את השולחן

נצלול אל עולם המנות הראשונות עם שלושה מתכונים מנצחים, פשוטים ואהובים – שהאורחים לא יפסיקו לאכול. כולל כל ההסברים, הטיפים והטריקים החשובים!

פרק 2: סלטים

נלמד ליצור סלטים מרהיבים, מלאי טעמים, צבעים ומרקמים שונים, שיכניסו חיים לכל ארוחת שבת או חג ויהפכו את הסלט הפשוט לחגיגה יוצאת דופן. מעכשיו – כל סלט שלך ייצא ברמה של לא פחות ממסעדה!

פרק 3: חלת העננים שהמשפחה לא מפסיקה לבקש

גם אם מעולם לא נגעת בבצק, שמרים או אפייה – נכין יחד חלת עננים רכה, אוורירית, חמה ומתקתקה שתמיד כובשת את כולם וממלאת את הבית בניחוח משכר. ביס שהוא לא פחות מחלום!

פרק 4: תוספות איפה שהקסם מתחבא

אני תמיד אומרת המנה העיקרית עושה רושם,אבל התוספות ? שם מתחבא הרגש. התוספות האלו לא סתם ממלאות את הצלחת הן ממלאות את השולחן, את הלב, ואת הזיכרון.בפרק הזה אני משתפת את שתי האהובות עליי: קוסקוס עבודת יד – רך, עדין, כמו עננים שמזכיר לי את אבא האהוב שלי שמכין כל שישי כל שישי ולצידו מרק ירקות פשוט, כזה שמריחים בכל הבית, ויודעים שזהו, שבת נכנסת. ואי אפשר בלי האורז הפרסי הזה! עם תחתית תפוחי אדמה זהובים ופריכים, שכולם רבים עליה בכל פעם מחדש.הכי בית, הכי מרגש, הכי שלכם.

פרק 5: דגים

הדג המרוקאי של חמותי והסלמון האסיאתי של אבא שלי.שני מטבחים, שני סגנונות אבל בבית שלנו הם תמיד נפגשים על אותו שולחן.כמו שהטעמים משתלבים בזיכרונות, וכמו שכל חג או שישי הוא ערב של חיבורים – בין עדות, ריחות, ולבבות.בפרק הזה נבשל יחד את שני הדגים שהכי אהובים אצלנו וכל אחת מהם מביאה איתה סיפור, אהבה, וטעם שנשאר גם אחרי שהצלחות מתרוקנות.

פרק 6: כל הגרסאות שתצטרכו לעוף מושלם

ברור לך שאין דבר כזה ארוחת שישי בלי עוף, ואלו – הגרסאות הכי טעימות שיש. איך מכינים עוף עם עור פריך, זהוב, מתפצח וצלוי לשלמות מבחוץ, כשהבשר בפנים רך, עסיסי ונמס בפה? נלמד את כל הסודות!

פרק 7: הבשרים!!

האסאדו ששבר את הרשת והצלי של הילדות שלי שני בשרים, שני עולמות שנפגשים אצלנו כל שישי על הצלחת.בין כל הסרטונים, הסטוריז והמתכונים האסאדו שלי הוא זה שעשה הכי הרבה רעש. רך, נמס, עסיסי –הגיע למיליוני צפיות, אבל כאן, לראשונה אני מראה אותו באמת, שלב אחרי שלב, כמו שאני עושה בבית שלי.ולצידו צלי כתף, זה של הילדות, של הסירים של אמא, עם רוטב שמריחים מהכניסה לבניין. שני מתכונים שהם לב-ליבה של כל סעודת שישי או חג כשהם מוכנים כמו שצריך פשוט אי אפשר לעמוד בפניהם.

פרק 8: קינוחים פרווה!

מי אמר שפרווה = לא טעים? בחלק הכי מתוק של הקורס נלמד ארבעה קינוחי פרווה מדהימים עם מתכון סודי שממנו אפשר ליצור את הסיומת המושלמת לארוחה שלך – והכי בקלות שיש. וכן, אני מבטיחה שנשבור יחד את המיתוס על קינוחי פרווה!

אז ... מה בתפריט?

המטבח שלי תמיד היה הלב של הבית.
שם למדתי מאמא להכין עוף של שישי,
שם נולד המרק הראשון שבישלתי עם אבא שלי שהוא גם החבר הכי טוב שלי,
ושם גם צילמתי את הסרטון שהגיע למליוני צפיות עם חלה עננים שריגשה את כל המשפחה במה שאני עושה.
יש הכל: אוכל, אהבה, בית, ורגעים קטנים של קסם.
אני לא שפית (למרות שיש לי תעודה)
אני אמא, יוצרת ואישה שאוהבת להאכיל אנשים שהיא אוהבת.
וזה בדיוק מה שהביא אותי ליצור את “הלב על השולחן” המקום שבו מתכונים, זיכרונות, וטעמים נפגשים.
הדרכה שהיא לא רק ידע היא חוויה.
היא חיבור.
והיא נבנתה במיוחד בשביל נשים כמוך
שאוהבות אוכל טוב ורוצות להרגיש בטוחות במטבח שלהן.

בניתי לכם תוכנית דיגיטלית מקיפה, מלאה ומפורטת

בניתי לכם תוכנית דיגיטלית מקיפה, מלאה ומפורטת

בניתי לך חוויה מצולמת מהלב,
כזו שתלווה אותך צעד־צעד מהמטבח שלי למטבח שלך.
זה לא עוד קורס. זו דרך חדשה לבשל, לארח, ולהרגיש בטוחה עם מה שאת מגישה.
נלמד יחד איך להפוך את הרגעים במטבח לשקטים, נעימים ומלאים בטעמים טובים.
נכין יחד ירקות, תוספות שממלאות את הצלחת והלב, סלטים מרעננים, חלה רכה ומתוקה שתמלא את הבית בריח של שבת,
דגים בתיבולים שמרגשים את כולם ,
עוף ברטבים שמחבקים כל ביס
מנות בשר שכולם מדברים עליהן עוד הרבה אחרי הארוחה,
וקינוחים פרווה מתוקים בדיוק במידה שגורמים לכולם לחייך.
כל שיעור מצולם באהבה, עם הסברים ברורים, טיפים מהחיים וכל מה שצריך כדי שתוכלי פשוט לפתוח את הלב ולבשל.
זה הזמן שלך להפוך את המטבח לפינה של יצירה, רוגע ואהבה
הכול כבר מחכה לך בפנים.

למה ״הלב על השולחן״?

ההדרכה בנויה מ23 שיעורים מוקלטים וערוכים.
באיכות 4k ועם הסברים כתובים במפורט, ככה שניתן ללמוד בכל זמן ומכל מקום.
אין צורך לעמוד בפקקים או לנסוע רחוק, הכל נגיש מהספה או מהמטבח!

טכניקות

עם הטכניקות שתלמדו בהדרכה תוכלו להכין מאות ארוחות שונות ומגוונות!

תפריט חדש ומקורי

תוכלו להפתיע את המשפחה והחברים
בארוחות יוצאות דופן עם חומרי גלם נגישים, מוכרים ואהובים.

קהילה

מיד לאחר קבלת ההדרכה תוכלו להצטרף
לקבוצת הוואטסאפ והפייסבוק לשיתוף וקבלת מתכונים נוספים.

בונוסים מיוחדים בשבילכם!

ספר דיגיטלי המכיל 60 עמודים עם הסברי בונוס ומתכונים מפורטים

קבוצת הפייסבוק המיועדת לשיתוף התוצרים והתייעצות עם חברי הקהילה!

קבוצת הוואטסאפ המיועדת לשיתוף התוצרים והתייעצות עם חברי הקהילה!

למה שתצאו איתי למסע הזה?

 זאת אני כאן למטה בתמונה, קוראים לי שיר צ׳יפ אשכנזי ואני באמת הרבה דברים,

אבל קודם כל, בראש ובראשונה אני אשתו של דניאל, אמא לאריאל והבת של משה ויפה.

מה שאומר שהדבר החשוב לי ביותר הוא המשפחה.

ובעייני אין טוב יותר מלראות את המשפחה סביב שולחן מלא בכל טוב, בבישולים שעמלתי והכנתי  לכבודם.

במיוחד בגלל זה הכנתי והשקתי את הקורס שיגרום לכם להביא את הלב לשולחן. 

כך גם אתם תוכלו להרגיש אושר וסיפוק מלבשל לאהובים שלכם.

אז בלי יותר מדי מילים מפוצצות, המתכונים שלי אמורים לגעת בכל בית, קלילים ונגישים, תכלסיים כאלה אבל שירשימו כל אחד.

הגיע הזמן לגרום לכולם להגיד – וואו!

אתם

אז איך זה עובד?

הצטרפו לקורס הדיגיטלי!

ברגע שתרשמו, תוכלו להתחיל לצפות בתכנים ישירות,

כמו כן תשלח לכתובת המייל שלכם אפשרות לשנות סיסמה.

תוכלו להתחיל לצפות באופן מיידי בכל זמן.

100% החזר כספי
ל-30 יום

מעבר למטרה בלתת כמה שיותר ערך תיאורטי וטכני, מעל לכל, אני מאמינה בחשיבות של לקוח מרוצה,

זהו הלב והנשמה של העשייה שלי.

אני מציעה תקופת ניסיון של 30 יום עם החזר כספי מלא.

אם בכל סיבה שהיא, יש הרגשה שלא קיבלת את הערך שציפית לו, אפשר לקבל את כל כספך בחזרה – ללא אותיות קטנות, וללא כל טריקים.

למעשה, מבין כל מי שצפה בקורסים, עדיין לא היה אפילו אחד שביקש החזר כספי. 

זה מדבר הרבה על האיכות והערך שאני מביאה לך. 

מחכה להתחיל את המסע הזה יחד!

הגיע הזמן לפתוח שולחן כמו שתמיד חלמת ולעשות את זה מתוך שקט, ביטחון, ואהבה.

כדי להביא לך את כל הידע שבתוך החוויה הזו, התנסיתי, חקרתי, למדתי, והשקעתי במשך שנים גם זמן, גם תשומת לב, וגם עשרות אלפי שקלים בקורסים ולמידה מעשית.

אבל המטרה שלי כאן היא דווקא הפוכה:
שכל אחת תוכל לאפשר לעצמה את זה.
בלי לחץ, בלי מחירים מבהילים, ובלי לדחות עוד ועוד את מה שיכול
לקרות כבר השבוע.
שווי כל התוכן, הידע והבונוסים שתקבלי מעל.

1000 ₪.

אבל.. הבנתי כמה חשוב עכשיו יותר מאי פעם
להיות עם המשפחה, לבשל ולארח

ולכן מחיר הקורס הוא

797 ₪.

ההשקעה שלך להיום היא:

397 ₪ בלבד

עם השימוש בקוד קופון: shir

לנוחיותך אפשר לחלק ל-4 תשלומים

הבונוסים יכולים להיגמר בעוד...

שעות
דקות
שניות

שאלות נפוצות

לכל רמות הידע בבישול!
גם מי שאין לו ידע מקדים וגם מי שמבשל במסעדות יוכל להיעזר בקורס ובמתכונים השונים על מנת להכין ארוחות שישי, ערב וחג.

בהחלט, כל חומרי הקורס הם דיגיטליים, וכוללים סדרה של סרטוני וידאו איכותיים וסיכומים כתובים שניתן לצפות בהם אונליין בספר דיגיטלי מסודר.
מיד עם ההצטרפות, אנו מאפשרים לך גישה מיידית לקורס, וניתן יהיה להתחיל ללמוד בכל עת, בקצב האישי שלך.

אפשרות הגישה הזו מאפשרת לך גם לחזור ולצפות בסרטונים בכל פעם מחדש.

כלל לא. הקורס עוצב במיוחד כדי לאפשר לכל אחד, ללא קשר לרמת הידע או הניסיון שלו, להתחיל מהבסיס ולבנות מכאן.

הדרישה היחידה היא רצון אמיתי ללמוד לבשל.

אנחנו מספקים את הידע והכלים הדרושים דרך הקורס, כך מה שנותר לך לעשות הוא להגיע עם נכונות להשקיע, ולהגשים את הפוטנציאל שלך.

כדי להתחיל, פשוט נלחץ על כפתור “אני רוצה את הקורס!”

לאחר מכן, נתבקש להזין פרטים אישיים וללחוץ על על “שליחת הזמנה”.

משם, התהליך קל ונוח – הצטרפות לקורס מאפשרת מגוון אפשרויות תשלום:

ביט, Apple Pay, Google Pay, וכן כרטיסי אשראי כגון מאסטרקארד, ויזה, ישראכרט, אמריקן אקספרס ודיינרס. בחר את האופציה הנוחה לך!

נשמח לעזור אם יש שאלות נוספות – ניתן ללחוץ כאן וצ׳אט בוואטסאפ

או להתקשר למספר 03-3741928

כדי לתרגל את כישורי הבישול החדשים שלכם בבית:

התחילו בהכנת המתכונים שלמדתם במהלך הקורס.
ניסוי: אל תפחדו לנסות מרכיבים וטכניקות חדשות.
לבשל באופן קבוע: תרגול עקבי עוזר לחזק מיומנויות חדשות ולשפר את הביטחון העצמי שלכם.
אירוח: הזמינו חברים או משפחה לארוחה ותרגלו את המנות החדשות שלך.
הישארו מאורגנים: שמרו על המטבח שלכם מצויד בכלים ומרכיבים חיוניים כדי להקל על הבישול.

עגלת קניות