‎להכין בעצמך ארוחות
‎‎שיגרמו לכל האהובים שלך להגיד וואו!

‎אם תמיד חלמת ...

‎- ללמוד בישול ברמה גבוהה מא’ ועד ת’
‎- לשדרג בענק את כישורי הבישול הביתי
‎- לעלות 100 רמות למעלה באירוח שלך
‎- ליצור אוכל בארגון, סדר ועבודה חכמה
‎- ובעיקר לארח את האהובים שלך לכל
‎שבת קודש, חגים וארוחות ערב רומנטיות

ברוכים הבאים לקורס
"הלב על השולחן"
הקורס לאוהבי הבישול!

הקורס שיביא לך את הידע, הביטחון והיכולת
‎להפוך כל ארוחת שישי, חג או אפילו יום חול
‎לחוויה מרגשת, ייחודית, פשוטה ויוצאת דופן!

בקורס נלמד להכין ארוחות שישי, ערב וחג בקלות ובטעם שיביא מחמאות!

תמיד חלמתם לשדרג את האוכל שלכם? 

להרשים את האהוב/ה בקינוח מפתיע?

“הלב על השולחן” הוא הקורס שיביא לכם את הידע והביטחון להפוך כל ארוחה לחוויה מרגשת.

מתאים לכל הרמות

23 סרטונים

‎אבל שנייה לפני שנתקדם

‎אם עוד לא הספקנו להכיר, ‎

היי, אני שיר צ'יפ אשכנזי

‎כבר שנים שאני יוצרת תוכן ברשתות החברתיות ‎באינסטגרם, בטיקטוק, בפייסבוק וגם ביוטיוב, ‎העלתי אלפי מתכונים ואני מנהלת קהילה של ‎למעלה מ-320,000 עוקבים, כולם אוהבי אוכל! ‎הוזמנתי לארח ולשתף מתכונים בכל ערוץ אפשרי – ‎קשת 12, רשת 13, כאן 11, ערוץ 24, ערוץ 7 וערוץ 14, ‎תוכניות רדיו, פודקאסטים ותוכניות בישול שונות, ‎נבחרתי למצטיינת קורס בישול לקולינריה גבוהה, ‎ולטיקטוקרית השנה בטקס הנבחרים של ישראל בידור

הזדמנות להיות באור הזרקורים

ולהפוך את האירוח הביתי שלך לחלומי!

בלי לשבור את הראש בחיפושי מתכונים
בלי לבזבז אלפי שקלים על מצרכים יקרים
בלי לחץ לפני הארוחה ובלגן אדיר במטבח

לראשונה בישראל - וגם בעולם!

אני נרגשת להציג בפניכם את הקורס הדיגיטלי המקיף לארוחות שישי, חג, ערב.

שיגרום לכם להגיד וואו!

בעזרת הקורס ניתן להכין עשרות ארוחות
עם מתכונים שונים ומגוונים!

הנה טעימה קטנה ממה שמחכה לך בפנים:

פרק 1: מנות ראשונות

נצלול אל עולם המנות הראשונות עם שלושה מתכונים מנצחים, פשוטים ואהובים – שהאורחים לא יפסיקו לאכול. כולל כל ההסברים, הטיפים והטריקים החשובים!

פרק 2: סלטים

נלמד ליצור סלטים מרהיבים, מלאי טעמים, צבעים ומרקמים שונים, שיכניסו חיים לכל ארוחת שבת או חג ויהפכו את הסלט הפשוט לחגיגה יוצאת דופן. מעכשיו – כל סלט שלך ייצא ברמה של לא פחות ממסעדה!

פרק 3: חלה עננים

גם אם מעולם לא נגעת בבצק, שמרים או אפייה – נכין יחד חלת עננים רכה, אוורירית, חמה ומתקתקה שתמיד כובשת את כולם וממלאת את הבית בניחוח משכר. ביס שהוא לא פחות מחלום!

פרק 4: תוספות

הן תמיד מוסיפות את העושר והעומק לחוויה הקולינרית בשולחן, והפעם, האהובות עליי, שהן גם הכי מרשימות שיש – קוסקוס בעבודת יד, אוורירי ורך, עם מרק ירקות של פעם, ואורז פרסי הפוך עם תפוחי אדמה פריכים וזהובים. אין דברים כאלה!

פרק 5: דגים

נלמד את עולם הדגים דרך שתי מנות דג פשוטות אבל יוצאות דופן, משני אזורים שונים בעולם – דגים מרוקאיים חלומיים בשיטה הסודית שלי, בדיוק כמו אצל סבתא, וגם פילה סלמון רך ומתקתק בתיבול אסייאתי ממכר, במספר שיטות בישול שונות!

פרק 6: עוף

ברור לך שאין דבר כזה ארוחת שישי בלי עוף, ואלו – הגרסאות הכי טעימות שיש. איך מכינים עוף עם עור פריך, זהוב, מתפצח וצלוי לשלמות מבחוץ, כשהבשר בפנים רך, עסיסי ונמס בפה? נלמד את כל הסודות!

פרק 7: בשר בקר

לב לבה של כל סעודת שישי או חג – בשר בקר. הפעם, נעבוד עם שני הנתחים האהובים ביותר בישראל – אסאדו רך, עסיסי ונמס בפה, וצלי כתף רך וחלומי. נדבר על בחירת הנתחים וטכניקות מנצחות!

פרק 8: קינוחים פרווה!

מי אמר שפרווה = לא טעים? בחלק הכי מתוק של הקורס נלמד ארבעה קינוחי פרווה מדהימים עם מתכון סודי שממנו אפשר ליצור את הסיומת המושלמת לארוחה שלך – והכי בקלות שיש. וכן, אני מבטיחה שנשבור יחד את המיתוס על קינוחי פרווה!

אז ... מה בתפריט?

בניתי לכם תוכנית דיגיטלית מקיפה, מלאה ומפורטת

בניתי לכם תוכנית דיגיטלית מקיפה, מלאה ומפורטת

בקורס תלמדו את מהות האירוח והחשיבות שבהכנסת אורחים, ותצאו למסע קולינרי שילווה אתכם צעד צעד.

מטיפול בירקות ותוספות שישדרגו כל ארוחה, סלטים, חלה רכה ומתוקה, דגים במגוון תיבולים, עוף ברטבים שיוצרים חוויה לכל החושים, מנות בשר עשירות וקינוחים פרווה שיעשו לכולם חשק למתוק.

כל שיעור מלווה בהדרכה מפורטת, טיפים מקצועיים, והמון אהבה.

זה הזמן להפוך כל ארוחה לחגיגה של טעמים וריחות שלא תשכח

למה ״הלב על השולחן״?

הקורס בנוי מ23 שיעורים מוקלטים מראש באיכות 4k ככה שניתן ללמוד בכל זמן ומכל מקום.
אין צורך לעמוד בפקקים או לנסוע רחוק, הכל נגיש מהספה או מהמטבח!

טכניקות

עם הטכניקות שתלמדו בקורס תוכלו להכין מאות ארוחות שונות ומגוונות!

תפריט חדש ומקורי

תוכלו להפתיע את המשפחה והחברים
בארוחות יוצאות דופן עם חומרי גלם נגישים, מוכרים ואהובים.

קהילה

מיד לאחר קבלת הקורס תוכלו להצטרף
לקבוצת הוואטסאפ והפייסבוק לשיתוף וקבלת מתכונים נוספים.

בונוסים מיוחדים בשבילכם!

ספר דיגיטלי המכיל 60 עמודים עם הסברי בונוס ומתכונים מפורטים

קבוצת הפייסבוק המיועדת לשיתוף התוצרים והתייעצות עם חברי הקהילה!

קבוצת הוואטסאפ המיועדת לשיתוף התוצרים והתייעצות עם חברי הקהילה!

למה שתצאו איתי למסע הזה?

 זאת אני כאן למטה בתמונה, קוראים לי שיר צ׳יפ אשכנזי ואני באמת הרבה דברים,

אבל קודם כל, בראש ובראשונה אני אשתו של דניאל, אמא לאריאל והבת של משה ויפה.

מה שאומר שהדבר החשוב לי ביותר הוא המשפחה.

ובעייני אין טוב יותר מלראות את המשפחה סביב שולחן מלא בכל טוב, בבישולים שעמלתי והכנתי  לכבודם.

במיוחד בגלל זה הכנתי והשקתי את הקורס שיגרום לכם להביא את הלב לשולחן. 

כך גם אתם תוכלו להרגיש אושר וסיפוק מלבשל לאהובים שלכם.

אז בלי יותר מדי מילים מפוצצות, המתכונים שלי אמורים לגעת בכל בית, קלילים ונגישים, תכלסיים כאלה אבל שירשימו כל אחד.

הגיע הזמן לגרום לכולם להגיד – וואו!

אתם

אז איך זה עובד?

הצטרפו לקורס הדיגיטלי!

ברגע שתרשמו, תוכלו להתחיל לצפות בתכנים ישירות,

כמו כן תשלח לכתובת המייל שלכם אפשרות לשנות סיסמה.

תוכלו להתחיל לצפות באופן מיידי בכל זמן.

הגיע הזמן לקבל את הקורס הדיגיטלי המקיף שילמד אותכם
איך להכין ארוחות חלומיות!

עבור הידע בקורס אני התנסתי, חקרתי, השקעתי ושילמתי עשרות אלפי שקלים במשך שנים רבות.

המטרה שלי היא שכל אחד יוכל לרכוש את הקורס במחיר נגיש כדי לאפשר לכמה שיותר אנשים ללמוד, לטעום ולחוות את חווית האירוח והבישול.

שווי הקורס והבונוסים הוא -

997 ₪.

אבל.. הבנתי כמה חשוב עכשיו יותר מאי פעם
להיות עם המשפחה, לבשל ולארח

ולכן מחיר הקורס הוא

797 ₪.

אבל, הקורס חם וחדש מהתנור!
לכן המחיר שלכם להיום הוא :

497 ₪ בלבד

אפשר גם ב3 תשלומים

הבונוסים יכולים להיגמר בעוד...

שעות
דקות
שניות

שאלות נפוצות

לכל רמות הידע בבישול!
גם מי שאין לו ידע מקדים וגם מי שמבשל במסעדות יוכל להיעזר בקורס ובמתכונים השונים על מנת להכין ארוחות שישי, ערב וחג.

בהחלט, כל חומרי הקורס הם דיגיטליים, וכוללים סדרה של סרטוני וידאו איכותיים וסיכומים כתובים שניתן לצפות בהם אונליין בספר דיגיטלי מסודר.
מיד עם ההצטרפות, אנו מאפשרים לך גישה מיידית לקורס, וניתן יהיה להתחיל ללמוד בכל עת, בקצב האישי שלך.

אפשרות הגישה הזו מאפשרת לך גם לחזור ולצפות בסרטונים בכל פעם מחדש.

כלל לא. הקורס עוצב במיוחד כדי לאפשר לכל אחד, ללא קשר לרמת הידע או הניסיון שלו, להתחיל מהבסיס ולבנות מכאן.

הדרישה היחידה היא רצון אמיתי ללמוד לבשל.

אנחנו מספקים את הידע והכלים הדרושים דרך הקורס, כך מה שנותר לך לעשות הוא להגיע עם נכונות להשקיע, ולהגשים את הפוטנציאל שלך.

כדי להתחיל, פשוט נלחץ על כפתור “אני רוצה את הקורס!”

לאחר מכן, נתבקש להזין פרטים אישיים וללחוץ על על “שליחת הזמנה”.

משם, התהליך קל ונוח – הצטרפות לקורס מאפשרת מגוון אפשרויות תשלום:

ביט, Apple Pay, Google Pay, וכן כרטיסי אשראי כגון מאסטרקארד, ויזה, ישראכרט, אמריקן אקספרס ודיינרס. בחר את האופציה הנוחה לך!

נשמח לעזור אם יש שאלות נוספות – ניתן ללחוץ כאן וצ׳אט בוואטסאפ

או להתקשר למספר 03-3741928

כדי לתרגל את כישורי הבישול החדשים שלכם בבית:

התחילו בהכנת המתכונים שלמדתם במהלך הקורס.
ניסוי: אל תפחדו לנסות מרכיבים וטכניקות חדשות.
לבשל באופן קבוע: תרגול עקבי עוזר לחזק מיומנויות חדשות ולשפר את הביטחון העצמי שלכם.
אירוח: הזמינו חברים או משפחה לארוחה ותרגלו את המנות החדשות שלך.
הישארו מאורגנים: שמרו על המטבח שלכם מצויד בכלים ומרכיבים חיוניים כדי להקל על הבישול.

עגלת קניות